BSB + NON = S?

Alles favorittboyband er tilbake, denne gangen med en remake av 1999-låta «Larger Than Life». Jepp, Backstreet Boys har slått seg sammen med NetOnNet for å promotere nettbutikken.

Nå heter ikke sangen «Larger Than Life» lenger heller, neida, nå heter den «Lager Than Life» *frysninger og gåsehus* Lurer på hvor mye de har tatt betalt for dette?!

Jeg vet ikke om jeg skal grine eller le eller le så jeg griner, men jeg må innrømme at 14-årige Carina er overlykkelig over at yndlingsbandet fra 90-tallet igjen danser på rad og rekke i ekte boyband-stil – og jammen må jeg innrømme at det rykker litt i underlivet når Nick og AJ kommer kjørende inn på lageret på sånne… pappeskeløftemaskiner.

Jeg fniser litt, men koser meg mest!

Carina Behrens er en av tre redaktører på OC. Hun har en bachelor i journalistikk og visuelle medier, jobber med hjemmesider og sånt og snakker om film på Radio Nova. Blogger på carinabehrens.com.