KONKURRANSE: The Grand Budapest Hotel

tgbh

Den har fått strålende anmeldelser verden over, den har premiere på norsk kino i morgen, og vi har to billetter å gi bort (men ikke til premieren da, hehe).

The Grand Budapest Hotel er fortellingen om Gustave H, en legendarisk concierge på et berømte europeisk hotell i mellomkrigstiden og Zero Moustafa, – lobbygutten – som blir hans beste venn. Fortellingen inneholder blant annet tyveri av berømte malerier og kampen om en enorm familieformue med et Europa i forandring som bakgrunnsteppe.

Hovedrollene spilles av Ralph Fiennes og Tony Revolori. Rollelisten inneholder også blant annet F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Saoirse Ronan, Jason Schwartzman, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Tom Wilkinson og Owen Wilson.

«The Grand Budapest Hotel» har norsk kinopremiere i morgen, og siden jeg gleder meg halv i hjel til å se den selv skulle jeg gjerne dratt, men jeg må på cowboyfest med jobben… UANSETT, vi har fått tak i to kinobilletter til filmen som kan brukes når det passer for DEG. I tillegg til kinobilletter vil vinneren motta en stk. L’Air de Panache parfyme, laget spesielt for filmen. Dette er altså en parfyme som ikke er mulig å få kjøpt noe sted!

Alt du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å legge igjen en kommentar der du forteller oss hvilken av Wes Anderson sine filmer Bill Murray var med i først.

Vi kjører konkurransen frem til tirsdag 25. mars, klokken 16!

Legg igjen så mange kommentarer du vil, vi trekker en tilfeldig vinner tirsdag kveld!
(Ikke glem å legge igjen en gyldig e-post-adresse!!)

Konkurransen er avsluttet, og vinneren er kontaktet!

Carina Behrens er en av tre redaktører på OC. Hun har en bachelor i journalistikk og visuelle medier, jobber med hjemmesider og sånt og snakker om film på Radio Nova. Blogger på carinabehrens.com.