Lyst til å sy? Sjekk ut disse bloggene

2386379965_00103838ba_b

Det er avgjørende med inspirasjon når du skal sy kjoler. Her er en oversikt over tre bloggere som trolig vil gi deg lyst til å sy.

Inspirasjon er en av grunnsteinene i de fleste prosesser. Sy en dansekjole er intet unntak. La deg inspirere av andre som vet hva de holder på med. Inspirasjon er en så drivende kraft, at det kan være vanskelig å fullføre noe uten. Heldigvis finnes det mange metoder som vil gi deg inspirasjon om du ikke vet hvor du skal begynne, eller om du står ovenfor en sysperre.

 

Haylee Atkinson

Er du besatt av kjolene på Etsy og andre nettforretniger, men samtidig forsøker å minimalisere utgifter? Finner du ikke kjoler i riktig størrelse? Tenker du ofte at denne kjolen ville vært perfekt om den bare hadde lengre armer, mindre utringning, kortere skjørt, eller en annen farge? Fortvil ikke, Haylee gir deg tips til hvordan du kan lage egne versjoner av kjoler du har sett i forretninger. Hun er utrolig flink, og resultatet blir ofte bedre enn det hun hentet inspirasjon fra.

 

The Hollywood Sew

Blir du misunnelig på alle de fine kjolene i serier og filmer? Skulle du ønske du hadde garderoben til Joan Halloway eller Lady Mary Crawley? Da er The Hollywood Sew trolig en fantastisk inspirasjonskilde for deg! Inspirasjonen er hentet fra film, hvilket resulterer i prosjekter basert på stilfulle karakterer. Noen ganger er det nærmest identiske kjoler, andre ganger blir det mer abstrakt tolkning. Her er en fin guide til hvordan du kan bruke et moderne mønster for å lage en kjole basert på Lady Mary Crawley.

 

Esther-fromthesticks

Er du kreativ, opptatt av godt design og vil gjøre abstrakte ideer om til virkelighet? Eller er du ivrig med heklenåla og strikketøyet, men usikker på hvordan du kan integrere symaskinen? Besøk talentfulle Esther-fromthesticks, og la deg inspirere. Hun er fantastisk, og gir deg innblikk i prosessen fra skisser til dans. Blondekjoler og femtitallskjoler er bare noen av skattene du kan finne som stimulerer til kreativitet og drag etter å skape noe eget.

Charlotte Bøe har bachelor i psykologi, og tar master i Clinical & Public Health Nutrition. Er veganer, syr dansekjoler og er på evig jakt etter Londons beste kaffe. Charlotte blogger på http://charlotteconstanze.tumblr.com/