Mixteip-mandag: damer som ikke vil ha noe bullshit, bare kjærlighet

origin_245404720

Påsken er over, de fleste av oss har fått i oss litt for mange kalorier, så hva med å ta en dans foran speilet mens du hører på denne spillelisten?

Vi har vært innom mjuke fyrer, så da tenkte jeg det var på tide med noen tøffe tjejs. Beyoncé har bevist gang på gang at hun er en dame som godt kunne vært avbilda i ordboka under ordet WOMAN. Hun er tøff, hun er kul og hun veit hvor skapet skal stå (hvor du vil!). Det samme kan man si om Santigold, Robyn og mange av de andre tjejsa som lager soundtracket til våre liv.

Dette er låter laga av bra damer som ikke er redde for livet, og når hjertene knuses og stoltheten knekkes, så er det bare å komme seg på beina igjen. Enten man kommer seg på beina ved å finne en ny, ved å finne seg sjæl, eller ved å danse hele natta. (Jeg går for det siste.) Sleng inn lillesøstra til Beyonce, Solange, verdens kuleste dame, Stevie Nicks, den såreste stemmen til Florence Welch og visdomsordene til Veronica Maggio – finnes det en, så finnes det flere, og vi snakker en liste som bør inspirere knuste hjerter landet over til å begynne å plukke opp bitene av seg sjæl, lime dem sammen, og gå ut i verda og gjøre alt sammen på nytt.

Finn mandagens mixteip her.

Headerfoto: Osei (Ozzy) via photopin cc

Linn Strømsborg jobber med bøker, liker kaffe i koppen om morgenen, og har skrevet romanene Roskilde (2009) og Furuset (2013). Linn blogger på strekhjerte.com.