Mixteip-mandag: musikk å ha sex til

medium_4801962885

medium_4801962885

Når man lar Oh Cheries selvutnevnte sexspaltist få ansvar for mixtapelista er det jo selvsagt bare en ting det kan handle om – og det er sex.

Her er et knippe låter som enten bør få deg i gang til litt selvromanse, eller som bør gjøre at du huker tak i typen/dama og gir ham/henne en natt vedkommende sent vil glemme! Lista er delt inn i tre – altså, litt rolig forspillmusikk, selve pøkinga og klimaks, pluss after snuggle.

Vi kommer selvsagt ikke unna Serge Ganisbourg under forspillet. Her er det litt deilig kiling over hele kroppen, og gir deg lyst til å ha sex på ekte fransk vis. Det vet jeg ikke hvordan man gjør, men jeg tror det er grisete. Vi tar det videre via Shivaree, og når dere har kommet til Snow Patrol og Samantha Fox burde budsdkapet være klart!

Litt lett rock, raske toner og tekster som burde sette i sving fantasien ytterligere preger selv pækedelen, hvor også Abba krydrer det hele med litt skyldfølelse med sin Does your mother know?

Når det kommer til klimakser er jeg ikke mer oroginal enn at Veronica Maggio får varsle om at det hele snart er over med «Jag kommer», selv om dette er en veldig søt kjærlighettsang som ikke handler om sex i det hele tatt. Tempo og de ordene du faktisk husker fra teksten passer likevel godt inn.

Til slutt, når man er ferdig med det man skal, tar vi den helt ned med Griffin House, som gjør det helt klart at du er drømmedama.

Og du trenger ikke si takk.

Finn mandagens mixteip her.

Headerfoto: NRK P3 via photopin cc

Carina Elisabeth Carlsen studerer vernepleie, med mål om å bli sexolog. Hun har jobbet som frilansjournalist siden 2008. Av interesser og kampsaker kan hun nevne sex, pene menn, burlesque, all things 50's, hest og retten til å kalle seg feminist uten å bli sett rart på.