Overlevelsesguide for single jenter

girl-e1382362751458

Nydumpet? Frykt ikke – her er vår overlevelsesguide for single jenter!

Så typen har slått opp? Prince Charming har pakket sakene sine, tømt sin halvdel av undertøysskuffen og tøflet ut døren for evig og alltid? Vel, det er kjipt, men vi har alle vært der (dessverre).

Det er selvsagt grusomt å bli dumpet – eller selv å dumpe noen. Nydumpet-følelsen kan faktisk sammenlignes med den enorme klumpen du hadde i magen da du flyttet hjemmefra for aller første gang. Hvem skal ta vare på meg nå? Hvem skal sørge for at jeg spiser middag? Hvem skal bære meg hjem fra fredagspuben fordi jeg har tatt fire-fem glass for mye? Hvem skal mase om at jeg kjøper for mange sko? Spørsmålene er mange, og svaret er deprimerende nok: deg selv. Kjære jente, du skal nå ta hånd om deg selv. Du har ingen back-up. You’re on your own.

Men ikke bli helt nevrotisk nå! Her, i vår overlevelsesguide, har vi nemlig samlet de aller beste tipsene til hvordan du skal klare deg på egenhånd. Vi håper selvsagt at du tar dem med en liten klype salt (og litt tequila, hvis du har det for hånden).

Første bud: Bruk dine penger klokt.

Du trenger ikke bruke pengene dine på en vannkoker eller kaffemaskin – te og kaffe får du jo uansett kjøpt på nærmeste kaffebar. Bruk alle pengene dine på sko i stedet. Sko gjør deg lykkelig.

Andre bud: Fyll kjøleskapet.

Ser kjøleskapet tomt ut uten alle ølboksene hans? Er det ikke lenger fullt av snusbokser og gamle matrester? Vel, fyll opp den ekstra plassen med all neglelakken din! Neglelakk holder seg bedre i kulde – i tillegg til at kjøleskapet ditt vil se veldig fargerikt og innbydende ut. Jippi!

Tredje bud: Fyll kjøleskapet vol. 2.

Du er nå en singel jente. Det innebærer at du kan spise så mye sjokolade du bare orker – så ofte du vil. Det er ingen sur kjæreste som kommer til å påpeke at det er usunt/at du blir oppblåst/at du får kviser/at du kommer til å legge på deg. Så fyll kjøleskapet med sjokolade!

Fjerde bud: Fyll klesskapet.

Kjøp store mengder med nye klær, vesker og sko, og fyll opp den tomme plassen i garderobeskapet – da kommer du aldri i verden til å huske at du faktisk bor alene.

wine

Foto: Adrien Sifre Photography via photopin cc

Femte bud: Fyll vinskapet.

Alkohol kan være løsningen på mange problemer. Du, som nydumpet, har to valg: 1. Du kan ta noen glass vin alene til Kakekrigen, Migrapolis eller Ungkaren. 2. Du kan ta noen glass vin på et kjipt og overpriset utested med venninnene dine. Hele poenget er at du blir litt tipsy, og dermed glemmer at du er nydumpet (det er dette som kalles en vin-vin-situasjon).

Sjette bud: Invester i ny dusjsåpe.

Kjøp dusjsåpe beregnet for menn. Duften skal helst være så maskulin som mulig, tenk gjerne «barsk og bredskuldret tømmerhugger» når du lukter deg gjennom butikkhyllene. Å lukte som en mann vil mest sannsynlig dempe ensomheten litt. Om ikke annet så kan den intense manne-lukten hindre kleine date-forespørsler fra han teite kollegaen som har hatt et crush på deg helt siden forrige gang du var singel.

Vårt syvende – og mest seriøse bud – nyt livet!

Headerfoto: Bhumika.B via photopin cc

Christina studerer litteraturvitenskap på UiO, og jobber som frilansskribent. Hennes store drøm er å bli journalist. Christina liker store drømmer, sterk vin og høye sko. Hun mener alltid noe om alt, men har sjeldent peiling. Stor fan av klisjeer.