Redaksjonens bloggfavoritter

blogg_aa

Vil du ha noe å lese på til helgen? Leter du etter ny inspirasjon til å skrive, tegne, bake eller kle deg? Vi har plukket ut tolv blogger verdt å lese.

Carina Bs favoritt:

Bilde 11A Beautiful Mess
Har du lyst til å lære deg å lage diverse ting? Kule scrapbooks for eksempel, eller vil du vite hvordan du kan bli mer organisert? Kanskje du bare vil bli inspirert til å prøve noe nytt, se på fine bilder, rett og slett utvide dine egne horisonter. A Beautiful Mess gir deg alt dette, og mye, mye mer. En av de mest inspirerende bloggene jeg noensinne har vært heldig å oppdage.

blogg_abeautifulmess

Carina Cs favoritt:

carinaelisabethOlsenkolonial
Dette er en relativt nyoppstartet blogg, men jeg har ledd meg skakk av flere av innleggene. Dette er en blogg om å være bipolar og om å ha komplekser for høyden–nok et tegn på at man alltid finner feil ved seg selv. Anbefaler folk som vil lese en sinnablogg med humor og mening å klikke seg inn!

blogg_olsenkolonial

Charlottes favoritt:

charlotteThe Beauty Department
Denne bloggen drives av tre superflinke jenter, deriblant moteikonet Lauren Conrad. Men ikke la deg skremme av bloggens kjendisstatus, på The Beauty Department får du nemlig enkle og nyttige tips som de fleste kan følge. I tillegg er bildene og steg-for-steg-postene kjempefine. Selv har jeg brukt mange hår- og sminketips fra denne bloggen og fått masse skryt!

blogg_thebeautydep

Egwenes favoritt:

egweneLost in a Spotless Mind
Den ene bloggen jeg alltid kommer tilbake til er bloggen til Maria. Her finnes poster om ulike tekstilfibre, fargetoner, styling, sminke og hår, alt jeg interesserer meg for og alltid det lille ekstra. Tekstene til Maria er informative, sassy og hverdagslige, de kan appliseres til dagliglivet (og er ikke forbeholdt pressevisninger, gallaer eller premierefester). Lost in a Spotless Mind er min favorittblogg fordi den er ærlig og down to earth men fortsatt moterelatert, og fordi Maria er den skjønneste motebloggeren jeg vet om!

blogg_lostinaspotlessmind

Idas favoritt:

Bilde 12Julia Nilsen
Denne perlen er en av mine nyeste skatter, som jeg tar fram når jeg vil skinne i glansen av hennes velvalgte ord. Julia kan å skrive. Hun skriver så fortryllende at jeg blir akutt inspirert. Det som gjør at bloggen skiller seg ut, er at hvert innlegg starter med et ord fra ordboka, og så spinner hun teksten sin rundt det ene ordet. Det er kunst. Dessuten er det den eneste bloggen som får meg til å ville oppleve tenårene igjen–og dét er et jævla bra kompliment!

blogg_nilsenjulia__

Johannes favoritt:

johanneJakob Arvola
Jacob Arvola skriver min yndlingsblogg. Han skriver anmeldelser og tankestykker om dagsaktuelle ting, og historier om veldig menneskelige mennesker, uten at det er helt enkelt å vite hva som er fiksjon og hva som ikke er det. Den eneste definitive fellesnevneren jeg kan komme på er at jeg kjenner alt som beskrives på kroppen, vekten av hår og snø og dårlig samvittighet, for eksempel.

blogg_jakobarvola

Linns favoritt:

linnNomade
Dette er en personlig og anonym blogg om feminisme, gutter, fortid og fremtid, barndom og ungdom. Postene er en blanding av dikt, korte stemningstekster og hardtslående hemmeligheter og betroelser. En av de ærligste bloggene jeg noensinne har lest.

blogg_densomlarfeetgresse

Magnhilds favoritt:

magnhildUperfekte jenter
Jeg anbefaler denne bloggen fordi den skrives av to jenter som er akkurat sånn som jeg skulle ønske jeg var da jeg var 17. I stedet for å hylle eldgamle menn med senka BMW, shopping i London og raspberry vodka, er de sterke og oppegående jenter som veit hva de vil og ikke er redd for å dele egen utilstrekkelighet med deg. Hvis jeg noen gang får unger skal de tvangsfores med denne. Ferdig snakka.

blogg_uperfektejenter

Marens favoritt:

marenNesten som en tegneserie
«Nesten som en tegneserie» er, som navnet tilsier, en tegneblogg. Ikke en sånn der haha-tegneblogg, men mer en skeivt-smil-og-taus-nikking-i-tekoppen-tegneblogg. Frøydis tegner og skriver korte innlegg om hva som skjer i livet hennes, fine observasjoner og rare øyeblikk. Med sin supersjarmerende strek lager en hun en underlig, behagelig verden som man har lyst til å bare være i. Lenge. «Nesten som en tegneserie» gjør alt litt bedre, rett og slett.

blogg_nestensomentegneserie

Siris favoritt:

Morsomme, enkle og ærlige tegninger. Har ikke så mye mer å si om den saken.

blogg_marcjohns

Synnes favoritt:

synneJoy the Baker
Selv om jeg for øyeblikket bor i en knøttliten pariserleilighet uten stekeovn, blir jeg glad hver gang denne bakebloggen oppdateres. Det sier sitt. Det dreier seg nemlig om så mye mer enn en baking; dette er en velskrevet og personlig blogg fra en dame som er morsom og innsiktsfull, og som i tillegg tryller frem de villeste smakskombinasjoner uten å blunke. Som tilfeldigvis er glad i neglelakk og katter, i tillegg til brunt sukker og sjokolade, og som heller ikke sier nei til bourbon på en tirsdag. Om du ønsker inspirasjon, oppmuntring og oppskrifter, eller bare vil bli kjent med ei jordnær jente i L.A. (ja, de finnes!): Joy the Baker kan gjøre resten av måneden litt mindre lang og mørk.

blogg_joythebaker

Ulrikkes favoritt:

Bilde 13Gala Darling
Jeg elsker denne bloggen! Gala Darling (ja, hun heter faktisk det) er en fargerik dame som er opptatt av positivitet og selvutvikling. Postene har stor nytteverdi for meg som leser, og jeg blir alltid inspirert til å bli en bedre versjon av meg selv, etter å ha lest noen av Galas innlegg. Det mest inspirerende ved Gala er vel at hun har klart å gjøre pasjonen sin til en inntektskilde. Hun lever av bloggen, lever av å skrive: gjøre det hun elsker, hver dag!  Sjekk forresten ut podcastene hennes «Love and Sequins». De er en fryd!

blogg_galadarling