Trailer: The Fault In Our Stars

Filmtraileren til The Fault In Our Stars er sluppet. Og førsteinntrykket? Det er lovende.

Hjertet mitt hoppet over tre slag da det på forsommeren 2013 ble kjent at The Fault In Our Stars skulle filmatiseres. Forfatteren bak bestselgeren, John Green, er utvilsomt en sann magiker med pennen, og han har en egen evne til å gjøre selv de mest hjerteskjærende sannheter ubeskrivelig vakre. The Fault In Our Stars er intet unntak.

Hjertet mitt hoppet også over tre slag, da det ble kjent at Shailene Woodley (kjent som den pottesure Amy i the Secret Life of the American Teenager) skulle spille hovedrollen som Hazel Lancaster. Personlig var jeg i tvil om Woodley i det hele tatt hadde et stort nok følelsesregister til å kunne besitte en slik rolle. Har Woodley følelser nok – for ikke å snakke om mimikk – til å kunne tolke rollen som den komplekse Hazel?

Traileren til The Fault In Our Stars er nå sluppet. Og jeg – jeg liker det jeg ser!
Musikken er nydelig, regien virker plettfri og Shailene Woodley overbeviser (i hvert fall foreløpig) som den alvorlig syke Hazel. Det skal også nevnes at den hittil ukjente Ansel Elgort virker akkurat passe arrogant og laidback til å kunne portrettere Gus.

The Fault In Our Stars en historie som ikke bare burde, men som faktisk også fortjener å bli filmatisert. Det er en historie som rett og slett fortjener oppmerksomhet. Som Green-fan er jeg naturlig nok svært lettet over at trailerens førsteinntrykk er sinnsykt bra. Det er kanskje en kjærlighetshistorie, men den er av et helt annet kaliber enn den typiske Hollywood-varianten.

Så ta deg en tur på kino. Le litt, gråt litt, tenk litt. Det skal i hvert fall jeg!

Christina studerer litteraturvitenskap på UiO, og jobber som frilansskribent. Hennes store drøm er å bli journalist. Christina liker store drømmer, sterk vin og høye sko. Hun mener alltid noe om alt, men har sjeldent peiling. Stor fan av klisjeer.