Trailere: You’re Next + The Purge

Vi fortsetter Halloween-bølgen, og gleder oss til hele TO skumle filmer som har kinopremiere i kveld!

Det er lite jeg liker så godt som en ordentlig god skrekkfilm, og selv om jeg elsker filmer som «Paranormal Activty» og «The Grudge» (jajaja, slutt å mas, jeg vet at den egentlig er dårlig) er det fort gjort at det blir altfor påkostet og strebende med overnaturlige monstre og demoner i dårlig sminke. (Når det funker derimot, som i overnevnte PA, funker det som gull!) Det som blir gjort litt for sjeldent er skrekkfilmer med ekte mennesker, ekte mordere, ekte psykopater. Noe som faktisk kunne hendt i virkeligheten(…). Altså, det blir gjort hele tiden, men jeg mener, det blir gjort litt for sjeldent bra.

«You’re Next» er en sånn film. Og jeg tror den er bra. Og jeg har forventninger. Gjett om jeg har! For det første så har den fått en haug med gode tilbakemeldinger. For det andre spiller de Lou Reeds Perfect Day i traileren. How can it be wrong, when it feels so rigth?

En annen film som også har premiere i kveld, som jeg håper er minst like spennende (selv om det ikke er like mye grøss), er «The Purge». Ethan Hawke har valgt å gå i en litt annen retning i det siste, enn hvordan vi er vant til å se han, og det kan se ut til å funke. Også i «The Purge» er det ekte mennesker med masker som er trusselen. Jeg liker det!

Såeh, noen som vil på kino i kveld? Jeg trenger en date!

Carina Behrens er en av tre redaktører på OC. Hun har en bachelor i journalistikk og visuelle medier, jobber med hjemmesider og sånt og snakker om film på Radio Nova. Blogger på carinabehrens.com.