Pharells nye video: 24 timer med lykke

Hvis du bare skal se én ting for å kickstarte helgen er det den nye, interaktive musikkvideoen til Pharrell Williams. Gled deg!

Mannen bak superhiter som «Beautiful», «Get Lucky» og «Blurred Lines» er godt kjent i musikkens verden. Når han nå slipper sin nye singel «Happy», kan vi ikke forvente oss noe annet enn et kraftig slag på stortromma. I går slo «Happy» ned som et smell. I tillegg til den originale musikkvideoen, kan vi glede oss over en 24 timer lang interaktiv musikkvideo: 24 Hours of Happy. Og ja, det er 24 timer med glede.

Videoen starter med en klokke i sanntid der den første snutten av musikkvideoen spilles av. Du kan bytte mellom videosnutter, og du kan velge om du vil se soloppgang, solnedgang, midnatt eller formiddag. Det er ett eller flere mennesker i fokus, som slipper seg løs i «Flashdance»-stil til den nye låta. Dansernes glede smitter, sangen får deg til å smile, og du vil bare danse i takt med menneskene du ser i videoen.

Det er en god blanding av tilfeldige mennesker som dukker opp, mannen og kvinnen i gata, de som kan danse og de som bare vil ha det gøy. Kjendiser er det også, blant andre Jimmy Kimmel, Kelly Osbourne, Jamie Foxx, Odd Future og Steve Carrel – og mannen selv, Pharrell, ser vi opp til flere ganger. Nettsiden er designet slik at du kan rote deg bort i levende bilder og herlig, gledesspredende musikk, og du har muligheten til å dele hver enkel videosnutt i sosiale medier.

Slik introduserer Pharrell kortversjonen av videoen sin på Twitter:

Interaktive musikklanseringer har blitt populære. Stjerna Bob Dylan slapp tidligere denne uka en musikkvideo der du kan bytte mellom 16 forskjellige kanaler. Vi kan med sikkerhet si at Pharrell har trumfet denne! Dette er første gang noen har lansert en døgnet-rundt–musikkvideo. Videoen har til nå fått 500 000 visninger, men det blir garantert flere. Det er bare én ting å gjøre: Get Happy!

Klikk deg inn på 24hoursofhappy.com, og vi garanterer at du danser resten av helgen.

Thea Fredheim Lian er utdannet siviløkonom, men vil bli forfatter når hun blir stor. Elsker hiphop-beats og Elvis Costello. Bor på Grünerløkka og klarer seg ikke uten lukten av sjokolade fra Freiafabrikken. Hun er interessert i alt det fine som rører seg i Oslo, og blogger på http://www.lifeofoslo.com